20 Mayıs 2011 Cuma

Kehanet & Knowing divx izle türkçe dublaj Online İzle 2009

Yapım : 2009, ABD
Tür : Dram, Gerilim, Gizem
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Alex Proyas
Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Douglas Pearson (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
Müzik : Marco Beltrami
Süre : 115 dk




Oyuncular:
NicolasCage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , RoseByrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson(Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)
Konusu:
1959 yılında yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacakve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rastgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler.
Yarım asır sonra, yeni bir nesil öğrenci kapsülün içeriğini inceler ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını şaşmaz bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler (Nicolas Cage) olur.
Baba Koestler belgenin içindeki sırlara vakıf oldukça,üç büyük felaketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder…




(Play’e basıp 1 dakika bekleyin ve ortadaki “ördek” resmi gidince play basın hd izleyin)

Divx İzleme HD izleme



Flash İzleme


FİLMHDİNDİR  filmhdindir FİLM HD İNDİR film hd indir

0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms